DDDW The Dutch D Day Way

DDDW The Dutch D Day Way

RoutesBezienswaardigheden

Auteur: wageningen-events

Publiek

Delen

In de groep "DDDW"( Dutch D Day Way) zijn een aantal routes van Normandië naar Nederland opgenomen. Alle route's lopen van van de Normaniscche stranden naar Hotel de Wereld, waar de Vrede van Wageningen (Nederland) werd getekend.
Intressante routes voor Battlefield liefhebbers, maar ook natuur en Cultuur komen rijkelijk aan bod. Deze fietsroutes beschrijven een deel van de Liberationroute Europe, een route vanuit Engeland en Polen naar Berlijn.
Met de afkorting VDLAV is de route bij RouteYou opgenomen als "Spoor van de vrijheid". Bovendien is daarover een fietsrouteboek verschenen in de serie Europafietsers. Meer info vindt je : https://www.europafietsers.nl/fietsroutes/spoor-van-de-vrijheid.

Met de afkorting LREBB is een try-out opgenomen Cherbourg-Wgeningen. Er zijn hier drie deeltrajecten en met de code DDDW 24 dag-etappes. Daarenboven zijn twee andere alternatieven, te weten op basis van de "Red Lion" operaties(DDDW Red Lion Route) en een die het spoor volgt van de Prinses Irene Brigade (LREPIB)

Filters

Toon routesToon bezienswaardigheden

Reacties

Deze groep op jouw website

<iframe src="https://plugin.routeyou.com/mapsearch/free/?language=nl&amp;params.group.id=7446" width="100%" height="600" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Probeer deze functionaliteit gratis met een RouteYou Plus-proefabonnement.

Als je al een dergelijke account hebt, meld je dan nu aan.

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com