Wie gebruikt er jouw routes? Nu kan je het weten...

22 maart 2014, 00:00

Auteur: Dromos

Publiek

RTYEr is opnieuw een nieuwe functionaliteit op RouteYou gelinkt aan activiteiten! 

Dit kon je reeds: 

Je kan reeds een tijdje aangeven dat je een route zal afleggen of reeds afgelegd hebt. Dat kan via de knop Doen/Gedaan op de RoutePagina. Daarbij kan je ook jouw ervaring delen van die activiteit: wanneer heb je dit gedaan, hoe lang heb je er over gedaan, wat zijn jouw opmerkingen,...  En dat alles kan je privé houden of delen op RouteYou en/of Facebook (wens je nog meer te weten over Activiteiten, klik dan op deze link). Op jouw eigen pagina wordt jouw set van activiteiten netjes bijgehouden. En ook op de routepagina kan je via een tab zien welke andere mensen deze route gedaan hebben en wat hun prestaties en opmerkingen waren. 

Wat is er nieuw?

Nu kan je makkelijk zien of iemand jouw route afgelegd heeft (of plant af te leggen). Je hoeft enkel in te loggen op RouteYou, en dan kom je automatisch uit op jouw persoonlijke nieuwspagina op jouw gebruikers-pagina. 

Daar vind je onder de titel "Meest recente activiteiten op jouw routes" de lijst van (publieke) activiteiten van gebruikers die gekoppeld zijn aan jouw routes. Die vind je trouwens ook terug op jouw publieke gebruikerspagina. 

Je kan dan zelfs de gebruiker contacteren om ervaring uit te wisselen over jouw route (via het RouteYou-boodschappensysteem want we delen de e-mailadressen van gebruikers natuurlijk niet).

Bekijk hier een voorbeeld. 

 

Gerelateerd nieuws

Reacties

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com