Wanderlust

Wanderlust - Home

RoutesBezienswaardigheden

Advertentie
Advertentie

Auteurscore: Silverback (617)

BE |

Over Wanderlust

Als freelance wandel-, fiets- en reisjournalist schreef ik wandel- en fietsgidsen voor Roularta en Lannoo, evenals wandel- en fietsreportages voor tijdschriften en dagbladen. Ik was ook hoofdredacteur van het tijdschrift Op Weg. Nu maak ik ondermeer stadswandelroutes voor reisroutes.be, en maak ik lange-afstands-wandel- en fietsroutes op RouteYou.

Voor info over nieuwe routes en opmerkingen kan je terecht op de Wanderlust-pagina op Facebook: www.facebook.com/wanderlust.be.

- - - - - - - - -

DISCLAIMER

Deze routes zijn met de uiterste zorg samengesteld en lopen zover de auteur weet uitsluitend over openbare wegen of privéwegen met toestemming. Gebruikers blijven echter zelf verantwoordelijk voor het gebruik van wegen. De auteur is niet verantwoordelijk voor eventuele overtredingen of andere problemen veroorzaakt door gebruikers van deze route.
Fietsroutes zijn meestal in twee richtingen befietsbaar, behalve in sommige eenrichtingsstraten. Dit is niet altijd op de kaarten weer te geven, kijk dus uit voor verbodstekens en kies zo nodig een alternatief.
De informatie op deze pagina's mag niet als een gids beschouwd worden, maar dient om u een algemeen idee te geven van wat u te wachten staat. De auteur is niet verantwoordelijk voor mogelijke ongevallen, reddingen, verwondingen of de dood in het geval u iets zou ondernemen dat hier vermeld staat.
Niettegenstaande de auteur probeert om alle wetten en richtlijnen te respecteren, zal hij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de geldigheid van de inhoud of het copyright. Alles wat u doet, doet u op eigen risico. Door de informatie op deze pagina's te gebruiken, verklaart u zich hiermee akkoord.

The author is not responsible for any injury, dead or trespassing that may occur by practising the outdoor activities outlined on this pages. You practise outdoor activity at your own risk.

Routes

Bezienswaardigheden

Reacties

Groepen

Nieuws

Meest recente nieuws

Evenementen

Meest recente evenementen

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com