This site uses cookies to improve your experience and the quality of our services. By using this site you agree to its use of cookies. More information Hide

barcelona kids shirts Garde ingeroepen

Group news

Nothing found

Sponsored links

Events

Related channels

Nothing found

Put this map on your website or blog

Sponsored links

barcelona kids shirts Garde ingeroepen
Total number of views on all public routes: 0
Number of public routes: 0

About this group

Tegenstrijdigheden! Juve veronachtzaming Conti weigerde vrij te geven van de IJzeren barcelona kids shirts Garde ingeroepen om hun land te dienen

Azzurri coach Conti besloten om opleidingen te organiseren op 18-21 mei, bereidt zich voor op Frankrijk Voetbalshirt 2016 Europa Cup singles van deze zomer. Onlangs heeft Conti kondigde de lijst van 28 spelers, Juve inbegrepen. Echter, volgens het Italiaanse voetbal website gemeld dat Juventus was het niet eens deel te nemen aan het Italiaanse nationale team voor pre-trainingskamp.
Sinds 21 mei het komende Italiaanse bekerfinale, AC Milan en Juventus spelers zijn niet onder de Conti’s recruitment messi kids shirts plan. Echter, Bonucci is in schorsingsperiode, voorbestemd om niet te spelen, dus Conti van plan om hem terug te brengen. Zelfs zo, Juve niet van plan vrij te geven op voorhand.
Volgens de ‘Gazzetta dello Sport “meldde dat Juventus maakte een publieke verklaring, zegt dat volgens de FIFA-reglementen, de huidige nationale team is niet een officiële messi kids shirts FIFA speeldag. Zelfs als de speler de taak niet overeenkomt, ze hebben geen verplichting om een ​​speler om deel te nemen in de voorlopige nationale team training vrij te geven. Juve, dat zelfs indien zet Bonucci alleen deelnemen aan deze training, zal ook een grote impact op de aanstaande Italiaanse bekerfinale, al was het maar om te wonen voor de voorbereiding van Bonucci ook een grote hulp te spelen.
Conti Juventus coach sinds 2011, en leidde Juventus Serie voltooid drie opeenvolgende Albert. Echter, als gevolg van verschillen over de kwestie van de overdracht, Conti plotseling ontslag in 2014, met spoed ook Juventus coach Allegri zetten. Dit is een ander conflict tussen het Italiaanse nationale team en de club, en had herhaaldelijk geklaagd eens Conti Club voor het nationale team trainingskamp is niet genoeg steun en medewerking.

Sponsored links

Most popular routes (maximum 10)

Nothing found

Comments

Nothing found

Sponsored links