This site uses cookies to improve your experience and the quality of our services. By using this site you agree to its use of cookies. More information Hide

Englanti paidat saapui paikalle

Group news

Nothing found

Sponsored links

Events

Related channels

Nothing found

Put this map on your website or blog

Sponsored links

Englanti paidat saapui paikalle
Total number of views on all public routes: 0
Number of public routes: 0

About this group

Myös pelaaminen? Zaibao ristiriita Britannian ja Venäjän fanit aina Englanti lapsi ROONEY paidat kolme sekuntia poliisin ohjaus live tilanne

Tuulettimet Espanja Jalkapallopaita 2016 Britanniasta ja Venäjältä puhkesi laaja konflikti on ohi muutaman päivän, mutta juuri tänään, kummankin joukkueen faneja Lille kahakoita syttyi, paikallinen poliisi Italia Jalkapallopaita 2016 käytti kyynelkaasua erottamaan kaksi kumppania nopeasti faneja.

Vaikka UEFA on antanut kaksi joukkuetta ennen vakava varoitus, mikäli laajamittainen konflikti puhkesi jälleen, puhaltimet, maansa todennäköisesti poistetaan saada. Tältä osin kaksi maajoukkueen valmentaja ja kapteeni ovat valittaneet fanit olla rauhallinen katsomassa maansa, välttää konfliktin puhkeaminen. Mutta juuri tänään, venäläinen tuulettimet ja puhaltimet Englannin ja Walesin skirmishes puhkesi Lille rautatieasemalle. On selvää, että United fanit Englannissa Walesin faneja vaelteli yhdessä, ja jatkuvasti huutaen provosoivia iskulauseita Venäjä. Onneksi poliisi vaste ajoissa, hetki Englanti paidat saapui paikalle ja käytettiin kyynelkaasua erottamaan nämä kaksi ryhmä ihmisiä, kohtaus nopeasti kuriin, jotta vältetään tilanne pahenee.
Tuuletin Englannista sanoi: “näen jonkun juoksentelee kaduilla, ne ovat pohjimmiltaan Slovakian puhaltimet ja paikallisten asukkaiden Venäjän fanit aina tarkoituksella aiheuttaa ongelmia, koko asia on katastrofi.”
Vaikka Ranskan sääti ympärillä stadionin, “kielto”, mutta Lille on vielä joitakin pieniä supermarketit myyvät olutta, joka myös toi enemmän turvallisuusriskejä.

Sponsored links

Most popular routes (maximum 10)

Nothing found

Comments

Nothing found

Sponsored links