Racefietsroutes Hotel Winterberg (toproutes)

Racefietsroutes Hotel Winterberg (toproutes)

RoutesBezienswaardigheden

Auteur: Hotel Winterberg Resort (NL)

Publiek

Delen

Dit zijn de toproutes aangeboden door Hotel Winterberg. Klik hier indien je een route wenst te bekijken die je zelf gepland hebt met de planner van Hotel Winterberg. Hotel Winterberg Resort is een uitermate geschikte plek als start en eindpunt voor al uw fietstoeren. Winterberg biedt zowel voor mountainbikers, toerfietsers als wielerenthousiastelingen een groot aantal afwisselende ritten. De Bike Arena Sauerland meet maar liefst 1.700 kilometer met wel 34.000 hoogtemeters! In het hotel zijn een professionele fietsenstalling en afspuitplaats aanwezig.

Voor racefietsers is het Sauerland inmiddels een begrip. De verkeersarme wegen langs historische vakwerkdorpen, de prachtige bergen en dalen onderweg, en de oneindige vergezichten maken het een lust voor het oog. En of u nu snel over grote afstanden wilt rijden, liever heuvelig en afwisselend rijdt, of aan uw conditie wilt werken op de bergtoeren, het kan allemaal. Er zijn verschillende mogelijkheden om een route uit te stippelen.

Filters

Toon routesToon bezienswaardigheden

Reacties

Deze groep op jouw website

<iframe src="https://plugin.routeyou.com/mapsearch/free/?language=nl&amp;params.group.id=6268" width="100%" height="600" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Probeer deze functionaliteit gratis met een RouteYou Plus-proefabonnement.

Als je al een dergelijke account hebt, meld je dan nu aan.

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com