Wandelmarcs prachtige wandelingen op RouteYou

11 maart 2008, 00:00

Auteur: RouteYou

Publiek | Frans

Reeds sinds de eerste uren van de RouteYou-website is Marc Van Mosselvelde actief gebruiker. RouteYou en www.stappenentrappen.be hebben nu een structurele samenwerking opgezet.

Samen met zijn vrouw Manuella Buyens, gaat hij regelmatig op stap om routes uit te stippelen, deze met zijn camera vast te leggen, en te verifiëren naar geschiktheid.

In 2006 namen zij het initiatief om maar liefst acht vaste wandelomlopen in en rond hun woongemeente Wachtebeke uit te zetten met wandelafstanden tussen 8 en 52km. En van dit project kan je nu ten volle genieten. De langste afstand hebben ze naar de nickname 'Wandelmarc' genoemd. En je vindt ze hier in printbare versie terug. Deze wandelomlopen zijn stuk voor stuk pareltjes, want Wachtebeke wordt niet voor niets 'De Groene Long van de Kanaalzone' genoemd.

Je kan hun activiteiten bekijken via hun eigen website www.stappenentrappen.be.

Bovendien maakt Marc graag nog wat tijd vrij op zaterdag of op maandag om met een groepje wandelaars (minimum tien deelnemers) één van zijn parcours te begeleiden na afspraak. Je kan het steeds meer informatie aanvragen via info@stappenentrappen.be. Hou zijn groep hier inde gaten voor nieuwe routes en voor de activiteiten die hij organiseert.

Tot staps in Wachtebeke of ergens langs Vlaamse wegen.

Gerelateerd nieuws

Reacties

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com