BOS+

BOS+ - Home

RoutesBezienswaardigheden

Auteurscore: Master (179)

BE |

Over BOS+

BOS+ vindt dat bossen en bomen van cruciaal belang zijn, voor iedereen: dieren, planten én mensen. Bossen zuiveren onze lucht, zetten ons aan tot bewegen en zijn de ideale plaats om het jachtige leven even te vergeten.

Jammer genoeg verdwijnt er wereldwijd en in Vlaanderen nog steeds te veel bos. BOS+ wil in eerste plaats bestaande bossen beschermen en het duurzaam beheer ervan promoten. Daarnaast willen we nieuwe bossen aanleggen. Want die hebben we dringend nodig!

Dus maakt BOS+ werk van speelbossen en stadsbossen, van het toegankelijk maken van meer bos, van de 10-miljoen bomencampagne, van herbebossingsprojecten in de tropen, … We organiseren wandelingen, infoavonden, ludieke media-acties, en natuurlijk ook de Week van het Bos! Ontdek alles wat we te bieden hebben op www.bosplus.be.

Via deze account vindt u alvast enkele bijzondere bos- of bomenwandelingen. Ze werden met zorg uitgestippeld, maar het is altijd mogelijk dat er iets verandert aan de wegen en paden van onze wandelingen. Als u iets aantreft dat niet langer klopt, dan zouden we het zeer appreciëren mocht u ons dat laten weten via info@bosplus.be, dan zetten wij dit zo snel mogelijk recht.

 

Routes

Bezienswaardigheden

Reacties

Groepen

Nieuws

Meest recente nieuws

Evenementen

Meest recente evenementen

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com