IniciRutesLlocs d'interès



CH |

Pública | AlemanyAnglèsEspanyolFrancèsItaliàNeerlandès

Font: Parpan05

Drets d'autor: CC 3.0

Davos (Davos en alemany, Tavau en romanx i Tavate en italià) és un municipi de l'est de Suïssa, al cantó dels Grisons, ubicada al districte de Prättigau-Davos, cercle de Davos. Limita el nord amb Klosters-Serneus, a l'est amb Susch, el sud amb Schanf i Bergün/Bravuogn, i a l'oest amb Wiesen, Arosa i Langwies. L'1 de gener de 2009 Davos va annexionar el municipi de Wiesen, del veí districte d'Albula. Es va convertir així en un dels municipis suïssos més extensos.


Drets d'autor: CC 3.0

Més informació



Més sobre aquest lloc d'interès

Rutes a la zona

Canals relacionats

Just like any other website, RouteYou makes use of cookies and similar technology to collect information about your preferences and your usage of the website. Only by doing so can we offer you an optimal user experience.

We also use cookies to serve you with personalised advertisements. Advertisements are necessary in order to offer you this service for free. If you prefer to use the website ad free, then you have the option to upgrade to a paid MyRouteYou Plus account, which also offers some advanced functionality.

Whatever you choose, we will always respect the privacy and security of your information in accordance with our privacy and cookie policy.

How do you want to continue?

I agree with the privacy and cookie policy and

© 2006-2018 RouteYou -