Help 2 fietsers naar Siberië: Bike2Siberia

2 maart 2011, 00:00

Auteur: RouteYou

Publiek

Het traject dat ongeveer zal gevolgd worden van Geraardsbergen naar Novosibirsk. Help je een handje mee om het traject te verfijnen?  Stuur een mail naar info@routeyou.com (topic Bike2Siberia)

Je kan hier het traject in detail bekijken

 

Twee fietsers, Ronny Dumonceau en Rudy Rollenberg, vatten het plan aan om een fietstochtje te plannen. Maar dan een van België naar Siberië. Vanzelfsprekend een pittige uitdaging. En daar zet RouteYou graag mee de schouders onder.

Help je mee Ronny & Rudy bij het uitstippelen van hun traject naar Novosibirsk?

Heb je ervaring met deze fietstocht (of een deel ervan)? Goede tips,...

Hoe kan je reageren?

  1. Stuur eenvoudig weg een mail naar info@routeyou.com (topic Bike2Siberia)
  2. Reageer onderaan op de routes die we reeds ruwweg uitstippelden op RouteYou (bekijk de routes hier)
  3. Stippel zelf een deel uit en mail het door naar info@routeyou.com

 

  

De twee fietseres achter het project, Ronny Dumonceau (links) en Rudy Rollenberg (rechts)

Vorige week, 24 februari, werd het officiele startschot gegeven van dit project met een persvoorstelling in Geraardsbergen. Routeyou zorgde voor een gedetailleerde uitleg ivm de route en alles wat ze op de weg zullen tegenkomen en kunnen verwachten. Hier kan je de presentatie met pittige weetjes over het traject nog eens nalezen. Of je kan hier de route bekijken.

Bekijk ook de website www.bike2siberia.be

Alvast nodigen ze jullie uit om een stukje mee te fietsen:

"Het vertrek is voorzien op 15 Juli 2012 (tijdens onze eerste rit is het de bedoeling dat zoveel mogelijk fietsers ons begeleiden)
Terugkomst is voorzien tussen 30 Augustus en 15 September 2012.(bij de terugkomst rijden we van Zaventem naar Geraardsbergen-ook hier is het de bedoeling dat zoveel mogelijk fietsers ons begeleiden)"

Rudy en Ronny! Alvast veel succes. En vanzelfsprekend vertellen we graag meer over dit verhaal in onze nieuwberichten. Heb jij ook zo een pittig project! Laat het ons weten!

 

Gerelateerd nieuws

Reacties

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com