E.S.L. Taalreizen

E.S.L. Taalreizen - Home

RoutesBezienswaardigheden

Advertentie
Advertentie

Auteurscore: Starter (7)

GB |

Over E.S.L. Taalreizen

Routes aangeboden door E.S.L. Taalreizen.


Bekijk hier de website

Er is geen betere manier dan je te mengen met de lokale bevolking ter plaatste, terwijl je het land leert kennen en ook nog een taalcursus Engels doet. Met de auto gaat dit natuurlijk het beste. Waarom niet beginnen in Canterbury. Deze mooie historische stad ligt op zo een n 40 minuten rijden vanaf Dover en staat bekend om haar mooie kathedraal, waar de aartsbisschop van Canterbury zich huisvest. Je kunt er heerlijk winkelen en genieten van alle geschiedenis om je heen.

Na Canterbury te hebben bekeken kun je in één keer doorrijden naar Brighton. Deze stad ligt aan de Zuidoost kust en staat bekend om haar diversiteit, maar vooral om de erg veelzijdige geschiedenis. Je vindt hier bijvoorbeeld het Royal Pavillion, ooit een koninklijk paleis en nu een museum. Het Paleis is gebaseerd op de architectuur van de Taj Mahal en je zal gegarandeerd verbaasd staan van alle pracht en praal. Brighton staat tevens bekend om haar vele taalstudenten vanuit de hele wereld. Wil je wat Engels leren in Engeland dan zijn Brighton en Londen de meest populaire bestemmingen. De stad is tevens een goede uitvalsbasis om meer van het zuiden te ontdekken, en is een tussenstop op de bekende Coastal Route langs de Zuid-Engelse kust.

Rijdt bijvoorbeeld naar Dartmoor - je vindt hier grote, donkere bossen, en het is niet voor niets de locatie van één van de grootste en oudste gevangenissen in Engeland: Dartmoor Prison. Vroeger was dit één van de best beveiligde gevangenissen, en omdat het gebouw gelegen was in een groot open gebied was ontsnappen vrijwel onmogelijk. Tegenwoordig kun je het museum bezoeken en wordt de gevangenis gebruikt voor criminelen zonder gewelddadige delicten. De afstanden in Engeland zijn groot, en het is dan aan te raden de rit over enkele dagen te verspreiden. Er valt onderweg genoeg te bezichtigen - bezoek bijvoorbeeld één an de vele kastelen op de route. Veel plezier!

Routes

Bezienswaardigheden

Reacties

Groepen

Nieuws

Meest recente nieuws

Evenementen

Meest recente evenementen

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com