Jantje Wandelaar

Jantje Wandelaar - Home

RoutesBezienswaardigheden

Auteurscore: Silverback (595)

BE |

Over Jantje Wandelaar

Yes! Er is sinds augustus 2020 een wandelboekje (I, met m'n 30 mooiste wandelingen rond Leuven in) te verkrijgen bij Jan Loenders voor 15 euro/stuk (contactgegevens zie onderaan).

Wat krijg je hiervoor: een inleiding over mezelf, een overzicht van de 30 wandelingen met moeilijkheidsgraad bij (in zwart-wit) en 30 gedetailleerde kaartjes (in kleur!). Dit alles op A5 dik papier en in een gekleurd (rood, groen of blauw) ringmapje. Je kan dus elk kaartje van een wandeling er apart uit nemen en zo meenemen op je tocht.

Ik ben bereid ze te leveren (liefst in het Leuvense/ zonder meerkost) na afspraak.

Hopelijk tot hoors!

Groeten, Jan.

Over deze webpagina: er staan momenteel al 74 mooie en natuurrijke wandelingen (tussen en 3 en 7,5km) in en rond het Leuvense op (waarvan het merendeel terug te vinden is in het eerste boekje). Download ze, print de kaartjes zelf af of plaats de routeyou-app op je gsm om de gpx-bestanden te downloaden en gebruiken. En je kan beginnen genieten ....

Ze zijn steeds makkelijk met de bus (zie info per wandeling) bereikbaar (vanuit Leuven -bv. station- en terug). De busuren kan je opzoeken op www.delijn.be. En de bussen rijden normaal en meestal goed. 'k Heb er veel ervaring mee!

Contactgegevens: je kan me altijd bellen/smsen op 0484 41 80 21 of mailen naar janloenders1@yahoo.be als je een boekje wil bestellen, vragen hebt (bv. om samen te wandelen, of vragen over de route, andere vragen, ...). Gr., Jan.

En er kwam dus ook, vanaf juli 2021 een gepubliceerd boekje (bij Vaak Sport uitgeverij/ dankzij mn uitgever: Tom Van Aken!) uit, met dezelfde wandelingen als in het ringmapje, maar nu ook met een foto (zelf genomen!) per wandeling! Zelfde prijs (15 euro) en 't ligt te koop in 7 boekhandels (de Standaard boekhandel (Rector De Somerplein), Plato, De Slegte, Fnac, Bar-boek, Het Goede Boek en Boekarest) in Leuven-centrum en Heverlee.

En alsof we er niet genoeg van krijgen: er is ook een 2e gepubliceerd boekje uit (II) met ... jawel: 30 nieuwe wandelingen in Leuven en daarrond! Volg het allemaal hier op deze pagina en in het nieuws (facebook ed)! J.

De 30 nieuwe wandelingen van boekje II staan vanaf nu ook publiek online op deze routeyou-website! Zodoende kan je al op pad en proeven van deze nieuwe reeks (zie wandelingen in de lijst met II en een cijfer ervoor van 1 tem 30). Veel plezier ermee! Meer info: vraag gerust bij Jan (janloenders1@yahoo.be).

Het boekje zelf is dus nu ook uitgegeven vanaf 15 april 2022! Het is in het Leuvense te verkrijgen in 7 boekhandels: de Standaard boekhandel (Rector De Somerplein), Fnac, De Slegte, Barboek, Boekarest, Plato en Het Goede Boek.

En dit alles voor 15 euro/stuk!

Groeten, Jan L..

Routes

Bezienswaardigheden

Reacties

Groepen

Nieuws

Meest recente nieuws

Evenementen

Meest recente evenementen

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com