Freizeit Wanderroute jan-ke

Aérofield Noertrange

LU | | 8.27 km

This site is available in your language and country. Change the language to English and the country to United States.
Klicken Sie hier, um diese Meldung auszublenden.

Empfohlen

Autor: jan-ke

239 Aufrufe | Öffentlich | EnglischFranzösischNiederländisch

Routenbeschreibung

Deze wandeling is een echte aanrader om met mooi weer te doen. De adembenemende vergezichten en het wandelen over bospaden brengen de wandelaar rust en ontspanning.Tevens is deze wandeling een aanrader voor parachutisten.

Noertrange is één van de acht mooie typisch Ardense dorpjes, dat op een boogscheut van de N15 ligt. De dorpjes Berlé, Doncols, Grümelscheid, Pommerloch en Noertrange, gelegen in de hoogvlakte en Schleif, Sonlez en Winseler gelegen in een dal, vormen samen de gemeente Winseler.

U begint de route met de rug naar de Donatius kerk richting Airfield. U volgt de harde weg met rechts van u het vergezicht naar Wiltz en links voor u het vergezicht naar Eschweiler. Na één km steekt u de start/landingsbaan (oppassen!) over naar het kleine paadje het bos in. Op het einde van dit paadje gaat u links en volgt de zandweg. Bij de eerste bocht ziet u links van u het werkatelier van een kunstenaar die met een motorzaag houtsculpturen maakt. U volgt de weg tot het einde en gaat daar rechts tot aan de Donatius kerk waar u links gaat en direct weer rechts. U volgt deze weg tot u de eerste weg links neemt en deze volgt tot u voor u een klein kapelletje ziet waar u precies daarvoor links af slaat.(Als u rechtdoor gaat hebt u aansluiting op andere wandelwegen van de gemeente Winseler). U volgt deze weg waar u links en recht's van u in het Natura 2000 project bent.U volgt deze weg bergop tot dat u de eerste zandweg rechts gaat en deze volgt tot aan het begin punt.

Datenquelle: Geoportail.lu

Sehen Sie sich die umfassende Routenbeschreibung im Roadbook an

Routeninformationen

Sehenswürdigkeiten

Reaktionen

Aktivitäten

In der Nähe

Routen in der Nähe

Übernachtungen in der Nähe

Ähnliche Kanäle

Diese Route auf Ihrer Website

<iframe src="//plugin.routeyou.com/routeviewer/free/?language=de&amp;params.route.id=6026830" width="100%" height="600"></iframe>

Probieren Sie diese Funktionalität kostenlos mit einem MyRouteYou Plus Probeabonnement.

MyRouteYou Plus

Wenn Sie bereits ein solches Konto haben, melden Sie sich jetzt an.

© 2006-2020 RouteYou - www.routeyou.com