Silk Road

Silk Road

HomeRoutesPlaces of interest

This site uses cookies to improve your experience and the quality of our services. By using this site you agree to its use of cookies. More information Hide

Vlasroute 2012-2013

Sponsored links

Vlasroute 2012-2013

Public

Deze groep rond Vlasroute of Silk Road Overland is een verzameling van routes gekoppeld aan het event dat plaats heeft van sept.2012 tot mei 2013.

Vlasroute – Silk Road Overland is een initiatief van een groep levenslustige Vlaamse (senior)ondernemers die op eigen krachten van Vlaanderen naar Shanghai rijden om hun kennishorizon te verruimen, om de culturele verscheidenheid en de harde realiteit van leven en werk in de groeilanden van de Caucasus, Centraal Azië en in China te ervaren. De Vlasroute knoopt aan met de symboliek van de Zijderoute waarlangs niet alleen waren werden vervoerd; ook ideeën, technieken en overtuigingen werden uitgewisseld tussen oost en west.

De Vlasroute – Zijderoute overland bestaat uit twee expedities van ca 35 dagen.

De eerste expeditie wordt gereden in september 2012 van Harelbeke tot Bishkek (Kirgyzie); de tweede in mei 2013 van Bishkek tot Suzhou (Shanghai).

Sponsored links

This group on your website

<iframe src="//plugin.routeyou.com/mapsearch/free/?language=en&amp;params.group.id=5683" width="100%" height="600"></iframe>

© 2006-2018 RouteYou - www.routeyou.com