Evajove86

Evajove86

InicioRutasLugares de interés

Este sitio utiliza cookies para mejorar su experiencia y la calidad de nuestros servicios. Al usar este sitio usted acepta el uso de cookies. Más información Ocultar

13. Casa Ramon Casas (Pg. de Gràcia, 96)

Publicidad

Casa

ES |

Pública

La casa, també anomenada Casa Casas-Carbó, és un edifici modernista situat al número 96 de Passeig de Gràcia de Barcelona i està catalogat com a Patrimoni Arquitectònic de la ciutat.. El pintor va encarregar a l’arquitecte Antoni Rovira i Rabassa la realització d’aquest edifici on es traslladà a viure. El projecte és de l’any 1898 i cal destacar la porta de dues fulles de fusta i la forja de gran elegància amb decoracions daurades. El pis principal és on va viure el pintor Casas, avui dia ocupat per l’empresa Vinçon, però encara es pot veure part de la decoració en ceràmica i forja efectuada per Josep Orriols i els germans Flinch respectivament. Avui dia es pot visitar la botiga de decoració Vinçon, on es troben els mobles originals de l’època, com la xemeneia de Josep Pascó de 1902, situada en l’antic menjador del pintor.
L’obra Elisa Casas i Carbó representa una de les germanes de l’artista al terrat de la casa familiar. Casas aconsegueix retractar a la perfecció l’expressió, la forma i el gest de la seva germana mitjançant els suaus volums, la composició i el color, donant com a resultat una obra de refinats valors pictòrics aplicats a un tema senzill i amable, aconseguint un conjunt d’elevat efecte .

Dirección

España

Más sobre este lugar de interés

Rutas en la zona

Canales relacionados

Publicidad

© 2006-2018 RouteYou - www.routeyou.com