IniciRutesLlocs d'interès

Alps suïssos Jungfrau-Aletsch


CH |

Pública | AlemanyAnglèsEspanyolFrancèsNeerlandès

Font: Martins007

Drets d'autor: CC 3.0

Alps suïssos Jungfrau-Aletsch és un domini geogràfic que compren un vast conjunt de muntanyes, valls i glaceres dels Alps bernesos a Suïssa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2001. Està delimitat al nord per la vall de Grindelwald (al cantó de Berna) i al sud per la vall del riu Roine (al cantó del Valais). El 2007 el domini fou ampliat fins als seus límits actuals. La denominació oficial de la UNESCO és Swiss Alps Jungfrau-Aletsch (anglès) i Alpes suisses Jungfrau-Aletsch (francès). Fins al 2008 s'anomenava oficialment Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn.


Drets d'autor: CC 3.0

Més informació



Més sobre aquest lloc d'interès

Rutes a la zona

Canals relacionats

Just like any other website, RouteYou makes use of cookies and similar technology to collect information about your preferences and your usage of the website. Only by doing so can we offer you an optimal user experience.

We also use cookies to serve you with personalised advertisements. Advertisements are necessary in order to offer you this service for free. If you prefer to use the website ad free, then you have the option to upgrade to a paid MyRouteYou Plus account, which also offers some advanced functionality.

Whatever you choose, we will always respect the privacy and security of your information in accordance with our privacy and cookie policy.

How do you want to continue?

I agree with the privacy and cookie policy and

© 2006-2018 RouteYou -