This site uses cookies to improve your experience and the quality of our services. By using this site you agree to its use of cookies. More information Hide

Nederlands Openluchtmuseum

Need a hotel nearby?

Sponsored links

Routes nearby

Places of Interest nearby

Matched content

Hotels nearby

Restaurants nearby

Sponsored links

🔎
Museum
Location type: Museum
Location address: Nederland, Gelderland, 6816 SJ, Arnhem, Schelmseweg 89, 89
Number of texts: 2
3 stars

Nederlands Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum komt het verleden tot leven. Bijzondere ontmoetingen, geuren, beelden en verhalen brengen onvergetelijke herinneringen naar boven. Bent u al jaren niet meer in het Openluchtmuseum geweest? Dan kent u het niet meer terug! De tijd mag er dan stilstaan, maar het museum is volop in beweging.

De komende vier jaar belicht het Openluchtmuseum het actuele thema ‘Migratie’. Vanaf 1 april ziet u hoe gewone Nederlanders huis en haard verlieten om elders een nieuw leven te beginnen. In Amerika of Canada bijvoorbeeld. Maar ook de andere kant van eigen land was een eeuw geleden een heel andere wereld.

Kijk voor openingstijden, entreeprijzen en activiteiten op op onze website of neem telefonisch contact op.

Adres:
Schelmseweg 89
6816 SJ Arnhem
Tel: +31 (0)26 35 76 111

Classify this POI
Link to route
Add this POI to your routes nearby

Stap een dagje in het leven van uw vader, grootvader en overgrootvader. Geniet van het prachtige museumpark vol herinneringen die u graag wilt delen. Bewonder onze verzameling van ruim tachtig originele huizen, boerderijen en molens. Op heel veel plekken ontmoet u ook de ‘bewoners’ en is er van alles te doen voor jong en oud. Een bezoek aan het Openluchtmuseum is dan ook het leukste dagje uit voor de hele familie.

Kijk voor meer informatie op www.openluchtmuseum.nl

Classify this POI
Link to route
Add this POI to your routes nearby

Comments

Add comment

Sponsored links