B&B Le Paradis Buxerulles

B&B Le Paradis Buxerulles - Home

RoutesBezienswaardigheden

Auteurscore: Expert master (282)

FR |

Over B&B Le Paradis Buxerulles

Le Paradis is een voormalige wijnboerderij gelegen aan de rand van het kleine dorpje Buxerulles in de Côtes de Meuse. In 2003 is de wijnboerderij geschikt gemaakt voor Chambres d’Hôtes en sinds oktober 2015 zijn wij, Cees Heijstek en Annelies Magré, de trotse eigenaren van deze prachtige plek.

Het Chambres d’Hôtes gedeelte bestaat uit 5 gastenkamers voor 2 personen met eigen toilet en badkamer. Op één kamer is een extra bed geplaatst. Ook bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de avondmaaltijd, de zogeheten Table d’Hôtes. Le Paradis is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, én in het bezit van een zwemdiploma.

Om het huis ligt een tuin van bijna 4000 m², met daarin o.a. een boomgaard en een moes-/kruidentuin. Als de zon schijnt, is er op een van de vele terrassen altijd een plekje te vinden om lekker in het zonnetje te zitten (of, wanneer het te warm zou zijn, een koel schaduwplekje op te zoeken). Er is een zwembad van ruim 8 x 4 m, met een zonneterras met ligstoelen en een buitendouche. Le Paradis beschikt over gratis Wi-Fi in het hele huis en in de tuin. Onder de carport of in onze garage is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor fietsen of motoren.
Vanuit de tuin is er vrij uitzicht op de rondom het huis gelegen weiden, boomgaarden en bossen en op de Butte de Montsec, een groot monument voor de Amerikaanse slachtoffers in de Eerste Wereldoorlog.
Le Paradis is een ideale plek om ontspannen te genieten van het gastvrije Lorraine.

Le Paradis is een rustig gelegen Chambres d’Hôtes in het hart van de Lorraine streek vlak bij het meer Lac de Madine. Deze prachtige streek in noordoost Frankrijk biedt u tal van mogelijkheden om echt te genieten van uw vakantie of een weekendje weg. En dit alles op nog geen 5 uur rijden vanuit midden Nederland.
De omgeving met haar prachtige natuur heeft veel te bieden. Le Paradis ligt in het Parc Régional Naturel de Lorraine. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet en er zijn diverse watersportmogelijkheden op het meer Lac de Madine of de rivier de Meuse. Op nog geen 10 min. rijden is er de mogelijkheid om te tennissen en is er een 9 holes golfbaan. In de directe omgeving liggen een aantal grote steden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Metz, Nancy en Verdun.

Routes

Bezienswaardigheden

Reacties

Groepen

Nieuws

Meest recente nieuws

Evenementen

Meest recente evenementen

© 2006-2024 RouteYou - www.routeyou.com