Golondrina común

Garden

ES |

Public

Source: iBeakon

Copyright: All rights reserved

Barn Swallow

It nests in sheds, farms and abandoned buildings, in a small nest made of mud and straw. It feeds on insects caught in flight. Call: a cheerful “fit-fit”.

Scientific name:

Hirundo rustica

Common name:

Andoriña común

Lenght:

17-21 cm

Wingspan:

32-35 cm

Population (yearly maximum, month):

500 birds, September

Breeding pairs (average per year):

50-100 pairs

Population trend (1988-2008):

Stable

Threat category:

No data

Listen his characteristic noise

Copyright: All rights reserved

More information

Address

36980 O Grove
Spain

Sponsored links

More about this place of interest

Routes nearby

Related channels

Sponsored links

© 2006-2017 RouteYou - www.routeyou.com